ERVARINGEN VAN ATLETEN

"Met alle atleten van Blackout Barbell Coaching zitten we in een groepsapp, waarin geregeld wordt gepraat over techniek, atleten die tips vragen en geven over hun lifts en veel gezelligheid. Er zijn regelmatig team trainingen. Zo voelt het net als een echte sportvereniging. "

DAVY

In mei 2023 ben ik begonnen bij Guillaume. Na mijn eerste oefenwedstrijd, de Mock Meet IV bij Iron House, ben ik opzoek gegaan naar een coach. Dit omdat het powerliften en de wedstrijd mij erg beviel. Ik wilde hierin doorgroeien en kwam in mijn zoektocht al snel bij Guillaume terecht. Ik heb contact met hem gezocht en we zijn daarna al snel samen begonnen. Het eerste wat we gedaan hebben is mijn aanmelding rondmaken voor de SBD Cup in september. Hierna de eerste technieksessie gehad en begonnen met de voorbereiding op de wedstrijd. Guillaume wist al snel te zien op welke vlakken ik kon verbeteren in mijn lifts.
Hier zijn we aan gaan werken en ik ben toen begonnen met mijn nieuwe trainingsschema die hij voor mij heeft gemaakt. Al snel merkte ik dat de nieuwe programmering goed aansloeg. Ik boekte voor het eerste in een lange tijd goede en consistentie progressie op mijn lifts. Dit is te danken aan de goede feedback van Guillaume naast het nieuwe schema. Ik kan altijd terecht voor vragen over bepaalde oefeningen en voor kritiek op mijn uitvoering om zo zoveel mogelijk te verbeteren op mijn oefeningen. Ik heb genoten van de eerste 2 maanden bij Guillaume en ben zeer te spreken over de resultaten tot nu toe. Ik kijk daarom ook erg uit naar het vervolg van de coaching.

BRENT

Ik zit nu ongeveer 4 maanden bij Blackout Barbell, maar in die tijd is er al een hele hoop verandert. Al mij lifts zien er beter en strakker uit en mijn kracht schiet omhoog. Een jaar geleden kon ik bijvoorbeeld nog geen 140kg voor 1 rep doen, en nu kan ik dit voor meerdere reps en sets. Er wordt vrij snel gereageerd als je een berichtje stuurt met een vraag. Je krijgt goede feedback op je lifts, waardoor je progressie maakt. Ookal is dit in principe geen team sport, is het hele team van Blackout toch een leuke groep en dat is top, want dan is er vaak wel iemand die je bijvoorbeeld even kan helpen of tips kan geven tijdens het gymmen en vice versa. Al met al zeker een aanrader dus!

EMMA

Tijdens de piek merkte ik al gelijk dat Gui wist waar hij het over had. Hij luisterde goed naar mijn behoeften en gaf goede tips om mijn techniek te verbeteren en naar een hoger niveau te krijgen. Dat hij weet waar hij het over heeft, kwam ook terug tijdens de wedstrijd. Ik hoefde zelf nergens over na te denken! Gui gaf aan wanneer ik welke warm-up set moest doen, wanneer het tijd was om klaar te maken voor de volgende lift en wanneer ik kon chillen. Daarbij wist hij ook precies hoe hij op me in moest praten vlak voor de lift waardoor ik maar liefst 2 PR’s heb gezet!

ALEC

In april 2023 ben ik begonnen bij Pien om mijn techniek op het gebied van SBD te verbeteren en om betere begeleiding te krijgen, omdat ik powerliften serieuzer wilde nemen. Na een paar weken besloot ik me ook in te schrijven voor een competitie. Pien heeft me letterlijk met alles geholpen: niet alleen met powerliften, maar ook met voeding, mijn dieptepunten en hoogtepunten. Ik vind dat Pien zichzelf onderscheidt door haar persoonlijke aanpak als powerliftcoach, niet alleen vanwege haar kennis.

Pien heeft me geholpen om af te vallen en tegelijkertijd kracht te winnen door technische aanpassingen. Ik heb veel vertrouwen gekregen, veel geleerd en veel vooruitgang geboekt met Pien. Ik kan Pien zeker aanbevelen als coach!

YAEL

Ik ben in augustus 2022 begonnen met coaching bij Pien. Ik heb dit altijd als erg fijn ervaren, met name omdat Pien er duidelijk veel tijd en moeite in steekt. Ze heeft veel met mij mee gedacht en was hier heel flexibel in. Ook tijdens mijn wedstrijd heeft zij mij ongelofelijk fijn begeleid. Er waren wat aanpassingen voorafgaand en tijdens de wedstrijd nodig, maar hier heeft ze me heel fijn bij geholpen. Ik ben ongelofelijk blij met de coaching die ik bij Pien heb gehad!

SOPHIE

Na een jaar coaching bij Pien was het tijd voor onze eerste wedstrijd samen. Tijdens de prep heeft Pien mij gepusht op momenten waar ik dat nodig had. Hierdoor heb ik tijdens trainingen steeds mijn grens kunnen verleggen. Tijdens onze wekelijkse calls is alles bespreekbaar en zo wordt er op elk vlak met me meegedacht, dus niet alleen training en voeding. Ondanks dat het Pien haar eerste wedstrijd als coach was, wist ze de rust goed te bewaren en heeft ze mij top begeleiden. 
Ik kan niet wachten om te zien wat we een volgende wedstrijd gaan neerzetten!

TIES

In augustus ‘22 heeft Guillaume mij gecoached op mijn meet, the Dutch Open van de Dutch Powerlifting League. 

Omdat Guillaume coached en al zelf al meerdere wedstrijden heeft gedaan (zowel IPF als DPL) wilde ik dat hij mij zou helpen op mijn wedstrijd. Hij wist precies wanneer ik moest gaan opwarmen en welke stappen ik moest nemen, wanneer hij voor mijn beurten mijn oortjes uit moest doen, mij smelling salts onder mijn neus moest drukken of mij een harde klap op m'n rug moest geven voor een PR. 

Ook kon hij mij advies geven over wat ik moest eten en drinken tijdens de wedstrijd, wanneer ik even moest chillen tussen onderdelen en wat te doen bij pijntjes. 


Naast dit alles was hij ook een van m'n grootste supporters!

NASREDDINE

Om mijzelf voor te bereiden voor mijn eerste wedstrijd, heb in de coaching van Guillaume ingeschakeld. Dit proces van zo'n 3,5 maand heeft mij niet alleen geleerd hoe ik bepaalde (technische) aspecten van het trainen aan moet pakken, maar ook hoe ik kan anticiperen als het ff anders loopt. Het overspelen van ideeën en trainingsfilosofieën was ook nooit een probleem, aangezien Gui altijd openstond voor een gesprek en hier met een luisterend oor aan deelnam. 

Ik kijk uit naar een eventueel vervolgtraject ter voorbereiding van een volgende competitie!

ARTHUR

Guillaume weet waar hij over praat. Als coach is het van belang dat je niet alleen je cliënten het juiste advies kunt geven maar ook weet waar je het over hebt.

Hij heeft veel ervaring en kennis op het gebied van krachttraining, powerliften en mentale gezondheid. Dat is voor mij belangrijk omdat ik een ervaringsdeskundige nodig heb om het beste uit mezelf te halen. En daarnaast heeft hij een goed gevoel voor humor en mensenkennis.

Dat bij elkaar maakt hem een echte coach. Niet zo’n internetgekkie die alles zegt wat je moet doen. Maar iemand die nuchter nadenkt en je begrijpt als je ergens mee zit.

Guillaume heeft mij voor een half jaar al mogen coachen waarin ik mijn eerste powerlifting wedstrijd heb gedaan. Een mooie 6e plaats bij de Nederlandse studenten kampioenschappen met 8/9 beurten die goed gingen. 

Zonder hem was dit never nooit gelukt.ABEL

Nadat ik door de lockdowns mijn draai helemaal kwijt was, besloot ik te gaan kijken voor een coach. Na het samen in kaart brengen van mijn doelen heeft Guillaume een programma opgesteld wat hier mooi bij paste. 
De programmering van Guillaume staat altijd open voor je eigen inbreng en hij onderbouwt altijd duidelijk waarom hij een bepaalde keuze maakt. Dagelijks reageert hij op mijn ingezonden video’s om techniek feedback te geven. Ik heb altijd het gevoel dat mijn doelen centraal staan en dat Guillaume daar begaan bij is. 

Ik zou een ieder aanraden om zijn/haar trainingen naar een volgend niveau te brengen met hem al coach.

PHAEDRA

Het afgelopen jaar heeft Pien mij begeleid. Pien heeft me een duidelijker inzicht gegeven in een gezonde leefstijl. Vóór ons eerste consult  was ik al bezig met het creëren van een gezonde leefstijl, echter ging dat toen niet helemaal 'gezond'... Op dat moment at ik nooit meer iets 'ongezonds' zoals pizza en was ik heel obsessief met het tracken van mijn voeding.
Pien heeft mij laten zien dat dit anders kon en we hebben dit samen aangepakt. We hebben (bijna) wekelijks gesprekjes. gehad en dit werkte voor mij super. In deze gesprekken bespraken we wat er de afgelopen week goed was gegaan en wat er eventueel beter kon. Mede door de doelen die we hebben gesteld hebben, ben ik toen gestopt met het tracken van mijn voeding en ik eet sinds een aantal maanden ook weer 'ongezonde' producten!

ABEL

Door de coaching van Pien ben ik in korte tijd erg vooruit gegaan, zowel fysiek als mentaal. De focus op vrijheid binnen mijn relatie met voeding en beweging heeft me erg goed gedaan.
Niet alleen ben ik sterker geworden, ik heb ook veel geleerd over mezelf en mijn manieren van handelen. Wat wel en juist niet werkt. Pien heeft me doen inzien dat ik sterker ben dan ik dacht en dat mijn gedachten mijn handelen niet hoeven te bepalen. 
Ik heb veel ruimte gecreëerd voor nieuwe dingen, voel me vrijer en sterker als een aantal maanden geleden en kan iedereen de coaching van Pien aanraden. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet en ben Pien enorm dankbaar. 
Het proces moet je zelf aangaan, maar je hoeft het met Pien niet alleen te doen; ze staat altijd voor je klaar, niks is te gek en haar ervaringsdeskundigheid is heel waardevol en helpend!

DAGMAR

Ik ben  voor een tijdje in begeleiding geweest bij Pien, zowel voor krachttraining (powerliften) en om mijn relatie met voeding te verbeteren. Mijn eerste gesprek vroeg Pien wat mijn doelen waren. Voor mij was het: 1. Sterker worden in de gym en spiermassa opbouwen en 2. Mijn relatie met voeding verbeteren. Ik steigerde zelf enorm met restricties in voeding die dan ook leidde tot bingen. Pien heeft me enorm geholpen in beide processen, ik werd veel sterker in de gym en mijn schema's werden ook steeds aangepast, wat ik persoonlijk heel fijn vond! Rond mijn voeding werkte we wekelijks met opdrachten om mezelf steeds meer uit te dagen en dit heeft me enorm vooruit geholpen. Mijn relatie met voeding is zeker nog niet perfect maar ik heb geen enkele keer meer gebinged en laat mezelf qua voeding veel meer toe en. heb meer vrijheid rondom mijn voeding!