Blackout Barbell Coaching

Het kiezen van een coach is een belangrijke stap in je trainingscarriere. 
Je wilt een coach die bij jou en je doelen past. Onze coaches werken vanuit wetenschappelijke principes en passen deze toe bij het plannen van jouw succes in het behalen van je doelen. Het is een nauwe samenwerking tussen coach en client. 
Lees hieronder wat onze coaches voor jou kunnen doen!

Onze coaches

PIEN VAN LEEUWEN

GESPECIALISEERD IN VOEDING, GEDRAG EN EETPROBLEMATIEK

Voel jij je niet gehoord of begrepen bij een diëtist? Val je steeds terug in oude patronen, het hebben van eetbuien, restrictief eten, ongewenst aankomen of afvallen en zorgt dit voor onzekerheid? 

Uit ervaring weet ik hoe dit is; mij niet gehoord voelen bij een diëtist, het hebben van een verstoorde relatie met eten, 20kg afvallen, 20kg aankomen en daarbij een verstoord lichaamsbeeld en zelfbeeld. 

Door mijn verleden ben ik Voeding en Diëtetiek gaan studeren en heb ik mij verdiept in voeding, gedrag en eetproblematiek. Ook doe ik sinds 2 jaar aan powerliften en heeft dat voor mij een grote invloed gehad in het verbeteren van mijn zelfbeeld. 

Ik ga graag met jou aan de slag om je relatie met jezelf te verbeteren, om sterker te worden in de sportschool en weer te kunnen genieten van eten!


  • Diëtist in opleiding

GUILLAUME ARIËS

GESPECIALISEERD IN POWERLIFTPROGRAMMERING,  BLESSUREPREVENTIE EN TRAININGMINDSET

Loop jij al een tijdje tegen dezelfde gewichten te vechten? Krijg je die deadlift niet van de grond of ervaar je pijn wanneer je diep squat? Weet je niet wat je moet doen wanneer je tegen een blessure aanloopt of hoe je de knop moet omzetten wanneer je naar een wedstrijd toewerkt?


Uit ervaring weet ik hoe frustrerend het kan zijn om niet optimaal te kunnen trainen. Door oude rugby blessures ben ik vaak beperkt in hoe hard ik mezelf kan pushen, mentaal en fysiek. Hierdoor heb ik mijn programmering moeten optimaliseren en hard aan mijn mindset moeten werken om nog steeds maximale potentie te kunnen bereiken.

Ik ga graag met jou aan de slag om je powerliftprogrammering en trainingsmindset te optimaliseren en blessures tegen te gaan!

  • Henselmans PT cursus 2020