Over ons 

Stel nieuwe doelen, Presteer op je best, wordt sterker.

Communicatie is belangrijk voor ons om zoveel mogelijk feedback te vergaren om weloverwogen beslissingen te kunnen maken. Door ons gecoacht worden houdt niet alleen in dat er vertelt wordt wat je moet doen. Wij willen dat je begrijpt welke keuzes we overwegen zodat je zelf kan meedenken en knopen leert doorhakken.

Leer de coaches kennen

GUILLAUME ARIËS

GESPECIALISEERD IN POWERLIFTEN

Ik wil een goede coach-klantrelatie. Dit houdt in dat er open gecommuniceerd moet worden. Ik heb zelf altijd een coach nodig gehad die mij kon pushen om meer effort in mijn sets te stoppen en maar mij ook remde in loadselectie. Dit heeft mij gebracht tot waar ik nu ben maar het was alleen mogelijk door veel te communiceren.

Ik wil jou goed leren kennen en samen meer ervaring op te doen tijdens het coachtraject. Jou betrekken in het opstellen van een lange termijnplanning en op 1 lijn zitten wat betreft het gameplan voor je wedstrijd. 
 

Ik zeg niet alleen wat je moet doen maar ook waarom. Ik neem jou mee in het denkproces om meer te leren zodat jij een betere lifter wordt. Ik ben zelf ook begonnen met een 60kg squat die ik heb kunnen uitbouwen tot een 250+ squat. Ik weet hoe belangrijk het leerproces is en ik help jou hier graag mee om jou sterker te maken.


  • Powerlifter sinds 2018
  • Henselmans PT cursus 2020 

PIEN VAN LEEUWEN

GESPECIALISEERD IN VOEDING, (EET)GEDRAG EN POWERLIFTEN.

Ik streef naar een goede band tussen coach en klant. We praten dus niet alleen als coach en klant, maar het voelt ook alsof je aan het praten bent met een van je vriendinnen. 

We bespreken tijdens onze belletjes van alles; je voeding, je zelfbeeld, je (eet)gedrag en hoe je trainingen gingen. Daarnaast zijn er ook genoeg andere onderwerpen die langs komen, zoals het bespreken van je relaties met je familie, of vriend/vriendin. 

Ik help jou om goed in je vel te zitten. We stellen samen doelen op en werken hier actief naar toe. Door ons intensieve contact weten we van elkaar wat we kunnen verwachten. 

Door mijn eigen ervaringen en opleidingen kan ik jou helpen, en werken wij toe naar de beste versie van jezelf!

  • Diëtist in opleiding
  • Personal Trainer in opleiding