Blackout Barbell Coaching

Intensieve communicatie is belangrijk voor ons. Om zoveel mogelijk feedback te vergaren om weloverwogen beslissingen te kunnen maken. Door ons gecoacht worden houdt niet alleen in dat er vertelt wordt wat je moet doen. Wij willen dat je begrijpt welke keuzes we overwegen zodat je zelf kan meedenken en knopen leert doorhakken.

Onze coaches

GUILLAUME ARIËS

GESPECIALISEERD IN POWERLIFTEN

Ik wil een goede coach-klantrelatie. Dit houdt in dat er open gecommuniceerd moet worden. 

Ik wil jou goed leren kennen en samen meer ervaring op te doen tijdens het coachtraject. Jou betrekken in het opstellen van een lange termijnplanning en op 1 lijn zitten wat betreft het gameplan voor je wedstrijd. 
 

Ik zeg niet alleen wat je moet doen maar ook waarom. Ik neem jou mee in het denkproces om meer te leren zodat jij een betere lifter wordt.


  • Powerlifter sinds 2018
  • Henselmans PT cursus 2020 

PIEN VAN LEEUWEN

GESPECIALISEERD IN VOEDING, (EET)GEDRAG EN POWERLIFTEN.

Voel jij je niet gehoord of begrepen bij een diëtist? Ben je ontevreden over je uiterlijk, je gewicht en leg jij jezelf te hoge standaarden op? 

Als ervaringsdeskundige, powerlift-enthousiast, diëtist en personal trainer in opleiding, heb ik de kennis om jou te helpen.

Wil jij niet meer ongelukkig en ongezond in het levenstaan en wil jij weer regie hebben op je eigen geluk en gezondheid?

  • Diëtist in opleiding
  • Personal Trainer in opleiding